HOE ZIET ARISTOTELES' JONGLEERSHOW ERUIT

'fakkels op eenwieler' (276 kB) 'even steunen' (251 kB), foto: Sonja Aristoteles' voorstelling duurt ± 25 minuten en is een aaneenschakeling van technisch hoogstaand jongleren, met stijl en fijne humor. Met zes achtereenvolgende nummers weet hij zijn toeschouwers zowel in grote verbazing te brengen over zijn jongleervermogens, alswel ze bij het spel te betrekken en ze tot lachen te brengen door zijn clownerieën en droge opmerkingen. De voorstelling bestaat uit een nummer met de diabolo (alleen geschikt in de open lucht), een viertal jongleernummers (met 4 ballen, een hoed, 3 kegels, 3 ballen), en de finale met fakkels op een hoge eenwieler.
De bezoekers van uw feest of festival zullen het niet gauw vergeten als ze Aristoteles met 3 balletjes hebben zien jongleren, of gezien hebben hoe hij een banaan om het leven brengt.

Aristoteles kan de show in het Nederlands, in het Engels, of in het Duits doen.

Een show van circa 25 minuten voor jong en oud. Geschikt voor binnen en buiten. (Hoewel binnen soms wat korter wanneer niet alle onderdelen gedaan kunnen worden). Zeer geschikt voor festivals, feesten en partijen.

Aristoteles is te boeken voor…

  1. Eén of meerdere voorstellingen tegen een volledig honorarium.
  2. Meerdere shows tegen een verlaagd honorarium, waarbij tevens met de hoed wordt rondgegaan.
(Prijzen nader te overleggen).

<< vorige pagina
'Aristoteles kan het nog steeds niet kleiner' (65 kB), foto: Frank
volgende pagina >>